Ik Heb Een Prenatale Massage (Hier Zijn Alle Ongemakkelijke Details!)

een paar keer in het verleden heb ik overwogen om zwangerschapsgeschenkbonnen voor prenatale massages te kopen, maar ik heb er altijd tegen besloten-Ik wist niet zeker wat zo ‘ n massage precies zou inhouden en of het uiteindelijk ontspannend zou zijn of meestal ongemakkelijk en onhandig (je kunt niet op je buik liggen, je zou je enorm en onhandig voelen om op tafel te klimmen). Gisteren heb ik het antwoord uit de eerste hand gevonden.

afbeelding kan bevatten: Kleding, kleding, Lingerie, Ondergoed, Bh, Slipje, Mens, persoon, en Thong

ik heb al veel massages gehad, maar ik wist nog steeds niet wat ik kon verwachten toen ik de la Prairie spa in het Ritz Carlton binnenliep voor een prenatale massage. Heb je nog nooit een spa massage gehad? Dit is wat je kunt verwachten als je gaat.)

ik had gehoord dat u bij sommige prenatale massages op uw zij lag, maar mijn therapeut had de tafel opgetuigd met dit aangepaste kussen met uitsparingen voor mijn zwangere buik en Bloeiende borsten. Ze paste het aan op mijn exacte maat, en het was bedekt met een laken, dus het zag er niet al te vreemd uit. Toch, in positie klimmen terwijl mijn therapeut buiten wachtte was een beetje ongemakkelijk, gewoon omdat ik extra ongecoördineerd ben deze dagen. Toen ik eenmaal binnen was, was het kussen ongelooflijk gezellig-en wat een traktatie om buik naar beneden te kunnen knuffelen na maanden van slapen op mijn zij!

de massage zelf was standaard, hoewel ze minder lagere tegendruk toepaste dan bij een niet-zwangere persoon. Ik was blij dat ze nog steeds veel oomph in mijn schouder spieren, die hebben gevoeld extra-moe de laatste tijd, misschien van de lossere ligamenten geassocieerd met het zijn met-kind (mijn zware Handtassen waarschijnlijk niet helpen). Er was nog een semi-onhandig moment toen ze moest glijden het kussen uit onder me, zodat ik kon omdraaien voor een paar minuten aan het einde; Ik moest op alle handen en voeten (het dragen van eigenlijk niets) met de deken gedrapeerd over me terwijl ze bereikte onder om het kussen te verwijderen en aanpassen van het laken, en ik was te snel om te gaan liggen en het kreeg soort verstrikt.

Bekijk meer

Overall: mijn oordeel is dat prenatale massage zeker een geweldig cadeau idee is voor een zwangere geliefde–of gewoon een geweldige manier om jezelf wat liefde te tonen tijdens een fysiek stressvolle tijd!

heeft iemand van u een prenatale massage gehad? Denk je dat je aarzelender zou zijn om met een grote buik naar de massagetafel te gaan? Heb je ooit iemand een prenatale massage cadeau gegeven?

meer:

  • zou je een bikini dragen terwijl je zwanger bent?

  • koppels spa-behandelingen: geweldig, of onhandig?

  • wat als je denkt dat je massagetherapeut je sexy vindt?

meer manieren om Glamour

te krijgen je zou $ 50.000 kunnen winnen alleen voor het registreren voor of inloggen op Glamour.com!

Glamour toevoegen aan uw iGoogle homepage.

Volg ons op Twitter!

Foto: Thinkstock